Stickman Base Jumper

Stickman Base Jumper Free 1.3

Spring met je poppetje van enorme wolkenkrabbers

VOOR

  • Veel gekke levels
  • Simpel te besturen

TEGEN

  • Enigszins repititief

Goed
7

Stickman Base Jumper is een gratis game waarin je van grote hoogtes springt. De bedoeling hierbij is om binnen een bepaalde tijd in het doelgebied te landen.

Boven op het gebouw bepaal je met een tik op het scherm hoe lang de aanloop van je poppetje is. Daarna is het een kwestie van op tijd drukken om de sprong niet te missen. Dit herhaal je bij de landing, want ben je te laat dan stort je neer. In ieder level van Stickman Base Jumper heb je slechts een bepaald aantal seconden om te landen, dus het is niet mogelijk om het op safe te spelen. Stickman Base Jumper leer je door vallen (soms wel erg hard) en opstaan.

Veel meer dan springen omhelst dit spel niet, toch is Stickman Base Jumper vrij verslavend. Bepaalde opgaven zijn namelijk pittig en luisteren zo nauw, dat het vele pogingen kost eer je de sprong met succes afrondt. De uitdagingen duren nooit lang waardoor je altijd wel even tijd hebt om een poging te wagen.

Stickman Base Jumper is een leuke game die veel nauwkeurigheid vereist. De levels zijn uitdagend en daardoor blijft dit spel lang boeien.

Stickman Base Jumper

Download

Stickman Base Jumper Free 1.3

Beoordelingen about Stickman Base Jumper